Αναγνώστες

Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου 2015

ΠΛΑΝΗΤΕΣ-ΘΕΟΙ

η εικόνα του ήλιου από εδώ
σε pdf εδώ

ΠΗΓΕΣ: ΕΛΛΑΣ  , wikipedia

9 σχόλια:

 1. Πολύ ωραίο υλικό!!! Ευχαριστούμε Εύη!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΥΠΕΡΟΧΟ! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΕΥΗ!!! ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΣ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Εύη, θέλω να με βοηθήσεις σε κάτι πρακτικό: πώς ανεβάζεις το pdf στην ανάρτηση; Θέλω κι εγώ να το κάνω και δεν ξέρω πως γίνεται. Αν δε μπορείς να μου εξηγήσεις στα σχόλια, το ταχυδρομείο μου είναι: maria.hatzipanayiotou@yahoo.com.
  Καλημέρα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Για ακόμη μία φορά, Εύη, η ανάρτησή σου πλήρως εμπεριστατωμένη κι ενδιαφέρουσα! Ευχαριστούμε που μοιράζεσαι τη δουλειά σου μαζί μας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Πολύ χρήσιμο υλικό Εύη, σ' ευχαριστούμε. Έχω κι εγώ την ίδια απορία με τη Νηπιαγωγό Πυθαγορείου σχετικά με το pdf. To δικό μου ταχυδρομείο είναι nikiskout@yahoo.gr. Aν θέλεις μου απαντάς. Καλή σου συνέχεια............

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ!!! Όσο για το pdf είχα κι εγώ την ίδια απορία και βρήκα κάπου, δυστυχώς δεν θυμάμαι που για να σας παραπέμψω, την εξής λύση: έφτιαξα μια σελίδα στο google sites μόνο γι' αυτό τον σκοπό. Εκεί ανεβάζω αρχεία σε όποια μορφή θέλω. Όταν ανέβει το αρχείο μου βγάζει από κάτω δύο κουμπιά "Προβολή" και "Λήψη". Πάνω στη λήψη κάνω δεξί κλικ και "Αντιγραφή τοποθεσίας δεσμού". Παίρνω το link και το κάνω επικόλληση στο πλαίσιο του συνδέσμου στην ανάρτηση. Ελπίζω να σας βοήθησα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ευη μου υπεροχο υλικο!!!!!!Ποσο ευχαριστουμε!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Εύη μου ευχαριστούμε για τις χρήσιμες πληροφορίες και το υπέροχο υλικό που μοιράστηκες μαζί μας!!!! Εξαιρετική η δουλειά σου! Μπράβο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...