Αναγνώστες

Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015

Παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου

σε pdf εδώ

14 σχόλια:

 1. Ευη μου τέλεια!!!!!!!!!!Είσαι φοβερή!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΕΥΗ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙΣ! ΧΑ ΧΑ! ΚΟΥΤΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ (ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ!) ΦΙΛΙΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Πραγματικα δεν έχω λόγια. . . απλά υπέροχα. Συγχαρητήρια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ευχαριστώ Μαρινάκι!! χαίρομαι που σου άρεσαν!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Εύη μου εξαιρετικό υλικό, όπως μας έχεις συνηθίσει! μια απορία μόνο... πώς ακριβώς αξιοποιείς την ιδέα με τον "κατάσκοπο";

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κατασκοπεύω με την έννοια ακούω προσεκτικά την ιστορία,σκέφτομαι, ανακαλύπτω το βασικό πρόβλημα που θέτει, τις λύσεις που δίνει, το τελικό συμπέρασμα. Παρατηρώ,ψάχνω προσεκτικά και εντοπίζω τα στοιχεία της ιστορίας και τέλος διατυπώνω τα συμπεράσματα μου.

   Διαγραφή
  2. Ευη μου σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση αλλά μάλλον δεν ήμουν σαφής, δεν εννοούσα την ερμηνεία που δίνεις στη λέξη αλλά το πώς χρησιμοποιείς στην πράξη το υλικό (φάκελος με κατάσκοπο, γυαλιά, μεγεθυντικός φακός....)

   Διαγραφή
 6. Αυτά συνοδεύονται από τις καρτέλες παρακάτω. Είναι ένας τρόπος για να κάνουμε την όλη διαδικασία πιο διασκεδαστική για τα παιδιά. Αφού διαβάσουμε και συζητήσουμε τα παιδιά φορούν τα γυαλιά, παίρνουν τον μεγεθυντικό φακό και κάνουν πως εξερευνούν την ιστορία. Ζωγραφίζουν στα καρτελάκια (ήρωες, τόπος κλπ) τα βάζουν στην τσάντα και τα παρουσιάζουν στην τάξη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τέλειο!!!! Χίλια ευχαριστώ για τις τόσο αναλυτικές διευκρινήσεις! να είσαι καλά.....

   Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...